За нас

За насНие имаме над десет години опит в сферата на web програмирането както за български, така и за чуждестранни клиенти. Забелязваме тенденция, че изработката на сайтове става все по-комерсиална. Използването на все повече готови платформи до известна степен оеднаквява сайтовете и заличава тяхната идентичност. Също така забелязваме, че все повече клиенти биват подвеждани или не достатъчно осведомени за това как ще функционира техния сайт и какви биха били евентуалните бъдещи проблеми при използването на готови системи и тяхното поддържане. 


Какви са нашите виждания?

Нашето виждане за изработването на всеки сайт е, че той трябва да бъде създаден съгласно потребностите на клиента. Всеки един сайт се създава индивидуално според вашите идеи и нужди, като залагаме на това да бъде максимално олекотен, изчистен, удобен за използване от всякакви устройства и лесен за администриране. Считаме, че по този начин вие ще се представите пред глобалната публика като професионалист с отношение към изпълнението и като партньор, който влага старание и внимание в своята работа. 

Ние считаме, че сайта не трябва да предлага нито повече, нито по-малко отколкото е необходимо от това да предлага бързо и лесно цялата нужна информация, за да бъде ефективен. Той трябва да е динамичен и максимално опростен от гледна точка на управление, за да може клиента във всеки един момент да актуализира информацията в него. А чрез използването на нашата олекотена платформа и responsive дизайна, вашият сайт ще бъде удобен за работа от всяко едно устройство.

Loading...